Cele mai recente

7 avantaje ale decorarii casei cu oglinzi

Oglinzile nu sunt decat un obiect util care ne ajuta in a ne reflecta imaginea, ci poate fi un element decorativ foarte eficient prin varietatea de forme, stiluri, finisaje si dimensiuni.

Oglinda poate deveni o adevarata opera de arta. Un mod inovator de a aduce eleganta in orice camera este sa o decorezi cu oglinzi, asa ca iti prezentam cateva avantaje ale unei astfel de amenajari.

Adauga o nota sofisticata in stil Hollywood Regency

Daca iti place decorul extravagant, mizeaza pe oglinzile mari, cu design original, spectaculos, prin care se caracterizeaza acest stil. Desi a aparut inca din anii 1930, stilul Hollywood Regency este in permanenta reinterpretat.

Acopera portiuni inestetice ale peretelui

Oglinzile sunt un accesoriu preferat pentru pereti deoarece creeaza si reflecta frumusete. Indiferent de stilul de decor ales, acestea pot lua forme care sa permita incadrarea lor perfecta pentru a completa armonios atmosfera interioara.

Atunci cand ai nevoie sa acoperi anumite imperfectiuni de pe pereti, oglinda este o solutie care nu da niciodata gres. Gaurile, fisurile sau petele pot fi mascate intr-un mod creativ si economic cu cateva oglinzi de dimensiuni diferite.

Pentru a dubla reflexia luminii, amplaseaza doua oglinzi imbinate pe perete, iar in fata lor asaza flori, lumanari parfumate sau alte accesorii decorative.

Amplifica vizual spatiul

Pozitionarea corecta a oglinzilor face diferenta in modul in care se „simte” o camera. La fel ca ferestrele, aceste obiecte adauga lumina si profunzime unei incaperi, reflectand si intensificand nuantele din jur.

Sunt potrivite in spatiile mici – poti amplifica vizual spatiul intr-o camera mica montand una sau mai multe oglinzi pe perete.

Maresc luminozitatea camerei

Citeste continuarea articolului aici: 7 avantaje ale decorarii casei cu oglinzi

Latest Posts

Nu uita sa citesti si