Cele mai recente

Accesorii esentiale pentru o baie confortabila, eleganta si functionala

Baia desi poate fi cea mai mica incapere din casa este si locul in care, dupa o zi istovitoare de munca, te retragi pentru a-ti incarca bateriile sau a te relaxa.


Cum poti face ca aceasta camera sa atinga capacitatea maxima doar cu obiecte simple de decor, care fie maresc spatiul de depozitare, fie iti asigura confortul necesar atunci cand vrei sa te bucuri de cateva momente de izolare binevenita?

Noi iti oferim cateva sfaturi pentru a-ti tranforma baia intr-o incapere care iti va satisface toate nevoile.

Buzunarele textile de perete

Nu numai ca dau bine din punct de vedere estetic, dar reprezinta o rezolvare pentru spatiile mici unde nu exista suficiente spatii de depozitare.

Aceste accesorii pentru baie se monteaza usor, agatandu-le pur si simplu intr-un cui pe usa sau perete si profitand astfel din plin de dimensiunile in general modeste ale unei bai de apartament.

Pot avea compartimente de diferite marimi, iar unele suporturi pot numara pana la douasprezece buzunare perfecte pentru a depozita produsele cosmetice sau alte obiecte pe care vrei sa le tii la indemana.

Exista si suporturi din poliester care pot fi prinse de aceeasi bara de care este prinsa perdeaua de la dus, realizate special pentru a depozita samponul, gelul de dus, lufa, sarurile de baie si celelalte produse cosmetice pentru baie.

Suportul pentru hartie igienica si reviste

Recunoaste, se mai intampla sa nu iei telefonul cu tine in baie si sa regreti ca n-ai nimic de citit, mai ales daca stii deja pe de rost ce scrie pe cutia de detergent sau pe tubul cu lotiune hidratanta.


Citeste continuarea articolului aici: Accesorii esentiale pentru o baie confortabila, eleganta si functionala

Latest Posts

Nu uita sa citesti si