Intalniri cu prietenii si familia, petreceri, dar si momente de liniste si pace, relaxare, telefoane mobile si seriale.

Toate acestea si multe altele se traiesc in sufrageria ta pe tot parcursul anului. Dar opreste-te si gandeste-te: iti place decorul sau sau ti se pare monoton? Ai schimba ceva? Crezi ca este comfortabila?

Camera de zi este una dintre incaperile din casa in care se desfasoara o mare parte din activitatile noastre zilnice, cum ar fi cititul unei carti, vizionarea televizorului sau discutiile cu oaspetii nostri despre ultimele noutati care au avut loc in viata noastra in ultimele saptamani.

Dincolo de simpla adaptare la preferintele noastre personale, mobilierul din sufragerie trebuie sa se adapteze la dimensiunile spatiului in care intentionam sa il distribuim.

Atat de importanta este aceasta incapere incat decorarea si distribuirea corecta a mobilierului este o sarcina deosebit de dificila daca dorim sa reusim sa o facem bine intr-una dintre cele mai vizibile incaperi din casa noastra.

Servanta pentru depozitare

Poti adauga o nota de distinctie unui interior modern daca, pe langa masa de sufragerie, adaugi un corp de mobilier care va servi drept servanta pentru pastrat vesela si tacamurile.

Astfel, vei avea la indemana tot ce ai nevoie pentru a aseza rapid masa. In plus, este un obiect care va atrage atentia, mai ales daca este in ton cu designul mesei.

Consola

Consola este un alt obiect de mobilier care merge pus in sufragerie. Daca spatiul nu iti permite o optiune de acest tip, alege o consola mica, decorativa, amplasata langa unul dintre pereti, mai ales daca forma livingului este una ingusta.

In acest fel, piesa respectiva va deveni un punct de interes important si interesant in incapere.

Comoda pentru televizor

Desi nu pare unul dintre obiectele cele mai importante, aceasta piesa a ramas o prezenta constanta in incaperile de tip living sau sufragerie, de-a lungul timpului.

Mai mult decat o simpla piesa cu rol practic, ea poate lua forme variate si poate fi in ton cu restul mobilierului. Ca sa fie si mai interesanta, cumpara o lampa vintage pe care o poti aseza pe o comoda TV pentru a o pune in evidenta.

Fotoliul sau setul de fotolii

Este una dintre piesele de mobilier pe care le apreciem cel mai mult pentru ca il asociem cu momentele de relaxare si placere, insa exista atat de multe optiuni incat de multe ori nu stim cum sa alegem un fotoliu pentru casa noastra sau ce aspecte ar trebui sa luam in considerare.

Atunci cand vine vorba de cumpararea de fotolii pentru camera de zi, exista cateva sfaturi de care trebuie sa tii cont.

Evident, vei cauta un tip de fotoliu in care sa te simti confortabil si care sa se potriveasca perfect cu stilul tau decorativ.

Dar ai nevoie si de un fotoliu care sa aiba o buna durabilitate, calitate si care sa ti se potriveasca cat mai mult.

Fotoliul nu este o piesa de mobilier oarecare. Este aliatul esential al celor mai frumoase momente pe care le traim in intimitatea caminului nostru.

Acest tip de scaune nu ar trebui sa fie fixe, ci mai degraba sa poata fi mutate in jurul camerei, intr-un mod cat mai usor si mai confortabil posibil atunci cand este timpul sa le regrupam.

Unul dintre elementele cheie pentru a ne simti bine intr-un loc este faptul ca ne simtim identificati cu el. Daca exista elemente cu care nu ne simtim in largul nostru, vom avea probabil tendinta de a evita sa fim acolo.

Daca il decoram intr-un mod care ne face sa ne simtim foarte bine, vom onora acea faimoasa fraza care prezideaza atat de multe case din intreaga lume: „Casa, dulce casa!”

{{clean2}}
{{clean3}}

3 thoughts on “Piese de mobilier care completeaza un living

  1. In urma lecturarii acestui articol, am reusit sa inteleg mai bine subiectul discutat si sa imi conturez propria opinie. Aprecierea mea pentru munca depusa de autor in realizarea acestui material este mare.

  2. Mi-a placut foarte mult modul in care autorul a abordat tema articolului, aducand in discutie perspective variate si oferind exemple relevante. Este un punct de vedere care merita luat in considerare.

  3. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind o perspectiva noua asupra subiectului discutat. Sunt impresionat de profunzimea analizei si de modul in care sunt prezentate argumentele.

Comments are closed.