In acest articol ve-ti afla performantele si diferentele lor.

         

   

Bateriile de duș sunt elemente esențiale al oricărei băi. Ele ne permit spalarea cu ușurință și aduc un plus de confort. Alegerea unei baterii potrivite poate face o diferență majoră în experiența noastră cand facem duș.  

În trecut, o baterie duș era relativ simpla. Era de obicei fabricata din metal și avea doar câteva funcții de bază, cum ar fi apa calda și rece. Cu toate acestea, în ultimii ani, bateriile de duș au devenit din ce în ce mai sofisticate. Ele sunt acum disponibile într-o varietate de’’ stiluri, materiale și funcții, oferind o gamă largă de opțiuni pentru a satisface orice nevoie sau buget.  

Tipuri de baterie dus:  

Bateriile de duș pot fi clasificate în funcție de mai multe criterii, cum ar fi montajul, levierul sau rozetele pentru apa calda si rece, cartusul și funcțiile.  

În funcție de tipul de montaj, bateriile de duș pot fi: 

: 

 • Baterii duș de perete: Acestea sunt cele mai comune tipuri de baterii de duș. Ele sunt montate pe peretele din spatele dușului și sunt disponibile într-o varietate de stiluri și materiale. 
 • Baterii freestanding – de podea- pardoseala: Aceste baterii sunt montate pe podeaua din interiorul dușului. Ele sunt de obicei mai mari și mai masive decât baterii duș de perete și oferă o varietate mai mare de funcții si eleganta. 
 • Baterii dus incastrate: Acestea sunt baterii elegante si se ingroapa in interiorul peretelui ramanand la vedere doar partea aparenta care denota eleganta si rafinament.  

În funcție de tipul de robinet, bateriile de duș pot fi: 

 • Baterii dus cu dubla comanda: Aceste baterii au două robinete separate, unul pentru apa caldă și unul pentru apa rece. 
 • Baterii duș cu robinet monocomandă: Aceste baterii au un singur robinet care controlează atât apa caldă, cât și cea rece. 

În funcție de tipul de funcții, bateriile de duș pot avea: 

 • Funcția de reglare a temperaturii: Această funcție permite utilizatorului să regleze cu ușurință temperatura apei. 
 • Funcția de reglare a debitului: Această funcție permite utilizatorului să regleze cantitatea de apă care curge. 
 • Functia Safe Stop 38°C, Citeste aici.

   

  3 thoughts on “Stiati ca bateriile de dus au performat de la simplitate la sofisticare?

  1. Aceasta evolutie evidentiata in articol demonstreaza cat de importante sunt inovatiile tehnologice si cercetarea continua pentru dezvoltarea produselor din domeniul sanitar.

  2. Este fascinant sa descoperim cum tehnologia a contribuit la imbunatatirea functionalitatii si designului bateriilor de dus, facandu-le mai eficiente si estetice.

  3. Articolul prezinta evolutia bateriilor de dus de la simplitate la sofisticare, oferind informatii interesante despre aceasta transformare.

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *