Foarte multe persoane cred ca unele lucruri doar li se intampla, dar cu cat facem mai mult legatura cu intuitia umana, putem vedea ca tot ce ni se intampla apare in urma propriilor creatii.Semnele de avertizare din partea Universului

S-ar putea sa nu stim magnitudinea lucrurilor pe care le cream in fiecare moment, dar din fericire, Universul ne transmite multe mesaje pentru a ne anunta ca ne aflam pe calea cea buna si (mai important de atat) cand am deraiat de pe drumul respectiv. Acest articol se va axa asupra semnelor alarmante transmise de catre Univers.

De obicei, semnele de avertizare transmise de Univers se manifesta intr-o forma de circumstante si evenimente nedorite. Aceste semne sunt o indicatie ca energiile persoanei sunt indreptate inspre unele (sau se axeaza pe moment asupra unor) vibratii de frecventa joasa. Gandurile, sentimentele si actiunile sunt utilizate in mod negativ, iar asta va conduce catre circumstante nedorite.

Pe de alta pare, atunci cand gandurile, sentimentele si actiunile voastre sunt alimentate de vibratii cu o frecventa inalta, viata vi se va alinia perfect. Veti avea destul timp la dispozitie si noroc pe durata intregii zile. Din aceasta cauza este important sa va cresteti vibratiile prin alegerea constienta a unor ganduri pozitive.

Desi avem abilitatea de a rezona cu unele vibratii de inalta frecventa, sa ramanem intr-o astfel de stare pentru mai multa vreme poate deveni dificil. Asta pentru ca sufletele noastre raman pe Pamant intr-o dimensiune fizica, mult mai densa si mai inceata decat in dimensiunea superioara, eterna. Compozitia simpla a planetei noastre si a corpului este alimentata de energii cu vibratii mult mai estompate decat cele ale sufletului.

Prin urmare, va veti putea lovi de circumstante nedorite din cand in cand si asta este in regula. Atata timp cat ascultam de aceste semne de avertizare (fara a permite egocentrismului sa se fixeze asupra lor), ne putem reveni foarte usor la starea naturala.

Traindu-va viata de zi cu zi, ar fi o idee buna sa notati semnele de avertizare transmise de Univers. Iata cateva exemple de semnale dupa care sa fiti atenti:

1. Va loviti la degetele de la picioare.
2. Sunteti blocati in trafic.
3. Alte persoane va privesc urat sau va arunca replici rautacioase.
4. Va raniti.
5. Cheltuielile neasteptate sau facturi noi la posta.
6. Starea metabolica este deplorabila.
7. Va certati cu cei apropiati.
8. Va imbolnaviti.
9. Dureri de cap.
10. Pierderea sau avarierea unor posesiuni.
11. Mirosuri, sunete sau gusturi neplacute.

Fiecare dintre aceste semne reprezinta o indicatie ca trebuie sa va centrati si va ajustati frecventa. Atunci cand unul dintre semnalele mentionate vi se aplica, opriti-va! Nu mai lucrati la respectiva sarcina sau nu mai purtati respectiva conversatie, nu mai obsedati asupra gandului pe care il aveati pentru ca nu va va indruma catre locul in care va doriti sa fiti.

In schimb, respirati adanc, retrageti-va din fata situatiei sau, daca aveti oportunitatea, luati un minut pentru a medita. Daca observati respectivele semne de avertizare destul de repede si raspundeti imediat, simplul act de centrare personala va va opri din avantul negativ.

Ca nota finala, va rog sa nu ramaneti obsedati asupra unui singur semn de avertizare. Vorbiti despre el, ganditi-va la el si retraiti-l in minte; asa veti reusi sa va scadeti frecventa vibratiilor. Luati-le ca atare, un simplu semn de oprire si treceti mai departe. Aveti grija de propria vibratie; acordati atentie numai gandurilor, sentimentelor si actiunilor ce rezoneaza cu frecventa naturala a sufletelor voastre.

4 thoughts on “10 semnale alarmante transmise de catre Univers ca nu va aflati pe calea corecta in viata

  1. Felicitari pentru acest articol bine documentat si bine scris! Am invatat multe lucruri noi si utile despre cum sa ne mentinem sanatatea in mod natural. Astept cu nerabdare urmatoarele articole de pe acest site.

  2. Am fost impresionat de profunzimea informatiilor prezentate in acest articol. Este evident ca autorul a facut o cercetare amanuntita inainte de a redacta acest material. Recomand cu caldura tuturor sa il citeasca.

  3. Ma bucur ca am descoperit acest articol, deoarece mi-a oferit o perspectiva noua asupra unor metode naturale de mentinere a sanatatii. Sfaturile prezentate sunt foarte practice si cred ca le voi incerca cu siguranta.

  4. Articolul de pe acest site este extrem de util pentru cei care doresc sa afle mai multe despre modalitatile de imbunatatire a sanatatii lor. Sunt prezentate informatii clare si usor de inteles, care pot fi puse in practica cu usurinta.

Comments are closed.