5 moduri de a incorpora un covor de piele intr-o casa moderna

Covoarele din piele de vaca au fost folosite in decorarea casei de secole si continua sa fie o alegere populara si astazi.

Un covor din piele de vaca adauga o nota de clasa si caldura oricarui spatiu si poate fi incorporat in casele moderne intr-o varietate de moduri. Daca vrei sa adaugi un covor din piele de vaca in casa ta, dar nu esti sigur cum sa-l faci sa functioneze cu decorul tau modern, iata cinci idei pentru a incepe:

Folositi-l ca o piesa de declaratie intr-o camera neutra

Pentru o camera decorata cu o paleta de culori neutre, un covor din piele de vaca poate adauga o nota de interes vizual fara a coplesi spatiul.

Un covor cu un model indraznet sau cu o textura unica plasat in centrul camerei poate crea un punct focal convingator. Asociati-l cu mobilier simplu si accesorii minimaliste pentru a mentine concentrarea pe covor.

Asezati-l peste un covor mai mare

Daca aveti deja un covor, luati in considerare stratificarea unui covor de piele deasupra acestuia. Acest lucru poate adauga textura spatiului, creand in acelasi timp o atmosfera confortabila.

Alegeti un covor de piele cu o culoare sau un model contrastant. De exemplu un covor din piele de vaca tricolor sau in pete ar arata minunat peste un covor din fibre naturale de iuta, creand astfel un interes vizual.

Completati covorul cu alte texturi

Incorporarea diferitelor texturi este o modalitate excelenta de a adauga profunzime unui spatiu modern, iar un covor de piele poate fi o completare excelenta pentru o camera grea cu textura.

O optiune minunata si naturala in acelasi timp este completarea cu unul sau mai multe covoare din blana de oaie naturala. Luati in considerare imperecherea si cu alte materiale naturale, cum ar fi lemnul, piatra sau textilele tesute. De asemenea, il puteti amesteca cu accente metalice pentru a crea un aspect elegant si contemporan.

Folositi-l pentru a adauga caldura unui spatiu minimalist

Casele moderne au adesea o estetica minimalista, care uneori se poate simti rece sau sterila. Un covor de piele poate adauga caldura si confort spatiului fara a diminua liniile curate si simplitatea decorului.

Folositi-l pentru a adauga un plus de culoare

Daca casa dvs. este decorata in principal in tonuri de culoare pal, un covor de piele colorat poate adauga o nota de culoare distractiva.

Opteaza pentru un covor intr-o nuanta indrazneata, cum ar fi rosu, albastru sau verde, si imperecheaza-l cu accesorii complementare, cum ar fi perne sau arta de perete.

Aceasta poate fi o modalitate excelenta de a adauga personalitate si caracter unui spatiu care altfel s-ar putea simti prea clinic.

Citeste si

Ultimele articole