Exista semen de carte care te insotesc o viata intreaga. In consecinta, ar trebui sa te gandesti la model si de asemenea, poate ca doresti sa oferi un semn de carte cadou.

In orice caz, un semn de carte este un obiect util pentru a fi pus ca marcaj intre paginile citite si cele necitite. Poti gasi modele din diverse materiale, hand made, semn de carte de coloran, semn de carte metalic, din panza, plastic, hartie etc.

Desigur, poti cumpara semne de carte frumoase care costa putin sau poti utiliza alternative imaginative, cum ar fi carti postale frumoase sau fotografii. Dar acasa, poti crea un semn de carte hand made, mai ales cand citirea unei carti dureaza mai mult.

In scurt timp poti crea marcajul perfect pentru noua ta carte, de la un model clasic, simplu la o forma romantica si de asemenea, poti crea marcaje de colt absolut moderne, sub forma de animalute dragute, figuri sau modele sic.

Daca esti un incepator, dar iubitor de artizan absolut poti crea rapid, ieftin si fara a petrece mult timp, un semn de carte.

Semn de carte de colorant

De regula un semn de carte de colorant este imprimat pe pagina de colorant, pe o hartie putin groasa, de pe care decupezi semnul de carte si il colorezi. Poti utiliza apoi semnul de carte pentru cartea ta preferata.

De asemenea, le poti face cadou, de exemplu, de ziua copilului, 8 Martie, Ziua Indragostitilor etc. In scurt timp poti crea marcajul perfect pentru noua ta carte, de la clasicul simplu la o forma romantica de pana, pana la marcajele de colt absolut moderne in designul unor animale dragute, figuri sau cu modele sic.

Instructiunile sunt usor de inteles chiar si pentru incepatori, se creaza absolut rapid, ieftin si fara a petrece mult timp.

Semn de carte handmade

Un semn de carte hand made poate fi realizat din practic orice material, fie metal, obiecte pe care le ai prin casa, tesatura de orice tip, lantisoare, metale inscriptionate, semen de carte crosetate, aplicatii pe orice tip de material.

Practic esti nelimitat in a crea semen de carte cu propria ta mana sau pot fi gata cumparate de la artizani.

Semn de carte metalic

Un semn de carte metalic este un element de epoca din metal cu ochi pentru marcaje de bricolaj. Marcajele sunt decorate cu un model frumos si sunt disponibile in argint si / sau bronz. In general aceste modele au o lungime de 8,5 cm.

Dimensiunea gaurii este de 1,8 mm. Daca doresti sa atasezi panglici decorative la ochi, utilizeaza in mod ideal panglici cu grosimea mai mica de 1,8 mm, astfel incat sa poata fi filetate optim prin orificiu.

Ca panglici decorative, sunt recomandate cele din nailon, din satin, elastice, din piele, panglici din macrame. Un semn de carte metalic modern poate fi cu incarcare USB, semn de carte metalic model floral, model pana, clema cu ceas, cu lantisor etc.

Exista o infinitate de modele din care poti alege.

Cum faci un semn de carte?

Daca te intrebi cum faci un semn de carte, clasicul etern dintre toate modelele de semne de carte, vine intr-o forma dreptunghiulara caracteristica, imprimat cu un design frumos si de obicei ii poti amplasa o panglica, pentru a te ajuta sa gasesti pagina la care ai ramas.

Urmatorul model este o joaca pentru copii si, prin urmare, poate fi abordata in mod independent de catre micii cititori de carte. Ai nevoie de sablon, hartie (de preferinta carton, care este disponibila si in culori frumoase), imprimanta (pentru tiparirea sablonului), foarfece, lipici, perforator pentru perforare, carioci si material decorativ dupa cum doresti sa aplici decoratiuni suplimentare, eventual dispozitiv de laminare sau: lipici laminat/lac acrilic lucios plus perie, fire de lana, panglica cadou din material textil.

Alege sablonul preferat. Exista, printre altele, semen de carte orientale mandala, care pot fi colorate mai tarziu. Cu un diametru de 9,5 cm, mandalele rotunde sunt potrivite pentru cartile groase. Pot fi proiectate individual si cu alte desene preferate.

{{clean2}}
{{clean3}}

4 thoughts on “Semnele de carte de colorat, hand made, din metal sau preferatele tale

  1. Am gasit acest articol extrem de util si inspirant. M-a motivat sa cercetez mai mult despre subiect si sa incerc sa aplic unele dintre ideile prezentate in viata mea de zi cu zi.

  2. Sunt impresionat de profunzimea analizei prezentate in acest articol. Autoarea a abordat diverse aspecte ale subiectului si a oferit perspective interesante care m-au facut sa reflectez asupra propriei mele opinii.

  3. Ma bucur sa descopar un astfel de articol care abordeaza un subiect atat de relevant si important in societatea de astazi. Este impresionant cum autorul a reusit sa adune atatea informatii utile intr-un singur loc.

  4. Articolul este foarte interesant si informativ, oferind multe detalii despre subiectul abordat. Mi-au placut exemplele practice prezentate si modul in care autorul a structurat informatia.

Comments are closed.